despre noi

EȘTI BINEVENIT LA

școala de dans Salsa Play

Salsa Play este un loc unde vei crește în dans și te vei dezvolta personal într-o manieră plăcută și relaxantă. Un loc unde cel mai important lucru este zâmbetul și dansul transpus pe muzică ca o joacă, o joacă a sentimentelor, a zâmbetelor, un joc cu ritmurile din suflet și nu doar mișcări ale corpului.

O gașcă frumoasă

Te așteaptă o gașca simpatică pusă pe disctracție și voie bună. Activități de grup bazate pe dans și nu numai. O comunitate de oameni frumoși uniți de pasiunea numită DANS!

Mediu și unelte propice

Îți oferim 60 de mp de sală special amenajată pentru cursuri cu parchet și oglinzi. Aer condiționat în zilele de vară ca tu să te concentrezi doar pe lecția de dans.

Oameni pentru oameni

O echipă de profesioniști care la fel ca tine au plecat de la zero și cu perseverență au ajuns să împartă cunoștiințele adunate de-a lungul anilor.

ECHIPA SALSA PLAY

instructori cu experiență

Suntem pasionați de dans și dispunem de răbdare pentru a da mai departe cunoștiințele adunate de-a lungul anilor. Echipa Salsa Play îți stă alături în călătoria ta despre dans și te asigură că această experiență se va petrece un mod plăcut și relaxant.

Simona Gavrilescu

”Dansul este un poem unde mișcările sunt cuvinte!”

Este forma mea ideala de a ma exprima.

Trimite-i un mesaj Simonei

Mihai Ciucă

”Nimeni nu s-a născut învățat!”

Dansul este modul meu de a fi liber!

Trimite-i un mesaj lui Mihai

Andreea Ionașcu

”Dansul eliberează inima și sufletul!”

Dansul mă reprezintă în tot ceea ce sunt.

Trimite-i un mesaj Andreei

ÎNSCRIE-TE!

curs sau workshop

Descoperă ofertele noastre