Bachata

Bachata este un dans originar din Republica Dominicană care a ajuns foarte popular în toată lumea fiecare punându-și amprenta.

Este un dans foarte simplu cu mișcări de șold, pașii fiind împărțiți în 8 timpi: 2 măsuri de 4. Dacă în versiunea originală acești pași se fac pe un pătrat, în restul lumii s-a ajuns la o mișcare stânga-dreapta și față-spate, schimbarea direcției făcându-se după timpul 4.

În general, cea mai mare parte a mișcării dansatorului este în partea inferioară a corpului până la șolduri, iar partea superioară a corpului se mișcă mult mai puțin.

Este un dans în pereche, în care cel care conduce alege dacă dansează în poziție deschisă sau închisă. Este considerat un dans senzual, datorită mișcărilor lascive în anumite stiluri de bachata.

La cursurile de bachata din cadrul școlii Salsa Play ne străduim să vă facem cunoscute stilurile cele mai folosite în dansul social, atât ca și pași dar ca și sound al melodiilor pentru a putea fi recunoscute atunci când sunteți pe ringul de dans și nu numai.

Vă așteptăm să descoperiți lumea dansului și ne face mare plăcere să vă fim îndrumători în procesul vostru de dezvoltare.

WORKSHOP-URI

DE ASEMENEA POTI ALEGE

lecție privată

Lecții în care toată atenția îți este acordată ca tu să prinzi mai repede și mai ușor elementele dansului și tot ce dorești să îmbunătățești.

  • Întreaga atenție a instructorului

  • Sfaturi și Trucuri

  • Dezvoltare rapidă